Qui som

ENGINEERING THE SOLUTION
Més de 10 anys oferint solucions innovadores.

GasN2 neix el 2009 amb l’objectiu d’oferir solucions integrals associades al consum de gasos. La nostra motivació és trencar amb els sistemes tradicionals d’obtenció i distribució de gas per oferir solucions més eficients i més sostenibles. 

Som una empresa jove, que compta amb un equip multidisciplinar, amb personal altament qualificat. El nostre equip d’enginyers, químics i biòlegs analitza els processos productius dels nostres clients per poder aportar la solució més adient a cada projecte.

Els nostres serveis comeprenen:

  • Recerca en nous productes
  • Disseny de prototips
  • Desenvolupament i implementació de projectes

  • Producció/fabricació d’equips propis, amb la nostra pròpia tecnologia

  • Servei tècnic i d’atenció al client

  • Manteniments preventius i correctius amb personal propi

  • Assessoria/consultoria per desenvolupar solucions globals per al teu projecte

En tots els nostres projectes treballem en funció de tres premisses:

  • Gestió del coneixement

  • Innovació en nous processos

  • Oferir valor afegit als nostres clients

Treballem dia a dia per evolucionar i proposar solucions innovadores i globals. Som diferents:

Qualitat

La qualitat és la premisa amb la que treballem: des del disseny, materials i acabats fins a l’atenció al client i serveis d’assessoria. Som minuciosos i detallistes en tot el que fem.

Innovació

La innovació forma part del nostre ADN. Col·laborem amb els nostres clients per transformar problemàtiques dels seus processos productius en solucions disruptives que revolucionin el mercat.

Experiència

Tenim una dilatada experiència en diferents camps d’actuació. Des de professionals amb molts  Anys d’experiència de camp fins a millenials. El nostre equip combina experiència, talent, innovació i passió en diferents indústries. Els nostres èxits són els èxits dels nostres clients i consumidors.

Sostenibilitat

Responem a l’entorn amb una responsabilitat especial. Estem compromesos amb el concepte d’economia circular: el reaprofitament de materials i energia pels processos propis o aliens, reduint costos i buscant solucions amb una alta eficiència a escala global.

Assessorament

Oferim serveis d’assessorament constant als nostres clientes, introduint millores punteres que aporten valor a tot el procés industrial.

Flexibilitat

Responem als reptes dels nostres clients i ens anticipem a les tendències i demandes del mercat. Tenim un ampli ventall de solucions per cada sector. Dissenyem, fabriquem i instal·lem els nostres projectes allà on els nostres clients ho requereixin amb una òptima relació qualitat-preu.

Intergritat

L’excel·lència és la suma de detalls. Per això anem més enllà i podem treballar sobre el conjunt d’un projecte: som enginyers, dissenyadors, responsables de projecte, servei tècnic propi, etc. Treballem el context, conceptualització i accessoris per l’èxit de la tecnologia, la posada en marxa dels equips i la gestió postvenda.

Som diferents

Som l’alternativa al sistema tradicional de consum de gasos. Cada dia més, la indústria està dominada per grans empreses que acaparen enormes quotes de mercat, homogeneïtzant l’oferta. Treballem dia a dia per evolucionar y fer progressar la nostra societat proposant solucions ‘out of the box’.