Misió, Visió i Valors

Missió

La nostra missió és la de facilitar el procés de producció als nostres clients, aportant solucions innovadores que utilitzin la nostra tecnologia de tractament de gasos, proporcionant una solució adaptada a cada projecte i augmentant la rendibilitat dels seus negocis amb maquinària eficient i processos sostenibles.

Visió

Volem ser un referent mundial en el camp del consum de gasos, integrant tota la vida del producte: des del disseny conceptual, fins al manteniment i serveis de postvenda.

Valors

  • Sostenibilitat: un dels nostres valors és la cerca de la sostenibilitat en tots els nostres processos, inclosa l’economia circular en els nostres treballs d’enginyeria o, per exemple, reduint els processos logístics de transport de gasos.

  • Eficiència: estem compromesos amb l’eficiència dels nostres equips, i som conscients dels beneficis que aporta als nostres clients. L’estalvi energètic i la reducció de costos són factors clau en les nostres tecnologies.

  • Enginyeria: en el nostre procés intern, busquem sempre que la tecnologia GasN2 compleixi aquestes premisses: enginyeria de materials, facilitat d’ús, sostenibilitat i eficiència.

Aquests valors conformen la nostra manera de treballar, en els nostres productes i serveis: som experts en desenvolupar tecnologies de fàcil implementació que aportin valor als processos productius, mantenint-nos respectuosos amb l’entorn natural.