A GasN2, estem compromesos amb el suport al talent emergent i la promoció de l’art com a motor de canvi social. Per això, ens enorgulleix anunciar la nostra col·laboració amb la 5a edició de les Beques Superarte de la Fundació SIFU, una iniciativa que busca descobrir i potenciar joves artistes amb una passió desbordant per la creativitat.

Què són les beques superarte?

Les Beques Superarte són un programa de beques dirigit a estudiants i joves artistes que desitgen portar les seves habilitats al següent nivell. Aquesta beca no només proporciona suport financer, sinó també oportunitats de desenvolupament professional, mentoria i exposició en el món de l’art. Estan dissenyades per reconèixer i nodrir el talent en diverses disciplines artístiques, fomentant una comunitat de creadors compromesos amb la innovació i l’excel·lència.

La nostra col·laboració

A GasN2, creiem que l’art és una poderosa eina per a la transformació social i personal. La nostra col·laboració amb les Beques Superarte es basa en aquest principi i en la nostra missió de donar suport a iniciatives que generin un impacte positiu en la societat. A través d’aquesta col·laboració, busquem:

  1. Fomentar el talent jove: Donar suport als joves artistes proporcionant-los els recursos necessaris per desenvolupar les seves habilitats i assolir el seu màxim potencial.
  2. Promoure la innovació: Incentivar la creació d’obres innovadores i originals que inspirin i desafïin les percepcions tradicionals de l’art.
  3. Construir comunitats artístiques: Crear una xarxa de suport entre artistes emergents i establerts, facilitant l’intercanvi d’idees i experiències.
  4. Impulsar l’impacte social: Utilitzar l’art com a mitjà per abordar temes socials importants i generar consciència sobre diverses problemàtiques.

El nostre suport a les Beques Superarte és una extensió del nostre compromís amb el desenvolupament sostenible. A GasN2, no només ens dediquem a oferir solucions sostenibles en el nostre camp, sinó també a invertir en el futur de la nostra comunitat. Creiem fermament que, donant suport als artistes emergents, estem contribuint al desenvolupament cultural i social de la nostra societat.

La col·laboració entre GasN2 i la Beca Superarte és una emocionant oportunitat per fer una diferència tangible en la vida de joves artistes. Convidem a tots els interessats a explorar aquesta oportunitat i unir-se a nosaltres en el nostre esforç per promoure l’art i el talent emergent. Junts, podem construir un futur sostenible, més creatiu i inspirador.

Per a més informació sobre la nostra col·laboració, visita la web: Beca Superarte (fes clic a l’enllaç).

Esperem veure com la teva creativitat pot transformar el món!