La importància del ràtio aire/gas

L’eficiència d’un generador de gas es mesura a través del ràtio aire/gas, un paràmetre clau en la generació de gasos per cromatografia. Aquest procés utilitza aire comprimit prèviament tractat com a matèria primera, i la quantitat d’aire requerida es determina precisament amb aquest ràtio.

Funcionament i beneficis del ràtio aire/gas

El ràtio aire/gas indica la proporció d’aire necessària per generar gasos com nitrogen, oxigen o mescles específiques. Mesurar i optimitzar aquest índex és crucial per assegurar un funcionament eficient de l’equip. Un ràtio aire/gas adequat no només garanteix l’ús òptim dels recursos, reduint el desaprofitament, sinó que també millora l’eficàcia del procés de generació de gasos. A més, com més baix sigui aquest ràtio, menor serà el consum d’energia elèctrica durant el procés.

Innovació i lideratge de GasN2

Després d’anys de dedicació i avenços en investigació i desenvolupament, a GasN2 estem orgullosos d’anunciar que hem assolit una fita extraordinària: hem millorat els nostres ràtios de producció per oferir la major eficiència en el mercat. Els nostres sistemes de generació lideren el sector, establint un nou estàndard d’excel·lència. Aquest avenç subratlla el nostre compromís amb la innovació i el lideratge en la indústria, garantint als nostres clients un rendiment inigualable.

 

Imatge: Simulació d’una instal·lació d’un Generador de GasN2 amb perifèrics.