A GasN2, estem entusiasmats d’anunciar la nostra participació en dues de les fires més influents del sector agroalimentari el 2024: Conxemar i SIAL. Aquests esdeveniments representen una oportunitat única per presentar les nostres solucions innovadores i reafirmar el nostre compromís amb un futur més sostenible per a la indústria alimentària.

Primera Parada: Conxemar 2024

De l’1 al 3 d’octubre, estarem presents a Conxemar, la fira líder a nivell mundial per a productes del mar congelats, que se celebra a Vigo, Espanya. Aquest esdeveniment reuneix les empreses més destacades del sector, des de la pesca i el processament fins a la distribució i comercialització de productes del mar.
Conxemar és més que un simple punt de trobada; és una plataforma on les principals empreses del sector es connecten per descobrir les darreres tendències del mercat i explorar noves oportunitats de negoci. Aquest any, ens trobaràs al Hall 2, estand 2MD06.

A GasN2, entenem els desafiaments que afronta la indústria pesquera i de productes del mar, especialment en termes de sostenibilitat i eficiència. Per això, presentarem les nostres últimes solucions dissenyades per optimitzar l’eficiència operativa, amb un fort enfocament en el respecte per l’entorn. T’invitem a un esmorzar amb nosaltres al nostre estand de 10:00h a 12:00h, i a assistir a les nostres presentacions de producte:

  • 11:00h: Presentació de Generació de Gasos.
  • 11:40h: Presentació de Refrigeració Industrial.

Descobreix com les nostres tecnologies no només milloren l’eficiència, sinó que també promouen un futur més sostenible per a la indústria, prioritzant el respecte pel medi ambient.

Següent Parada: SIAL París 2024

Del 19 al 23 d’octubre, ens traslladarem a París per participar a SIAL 2024, un dels esdeveniments més grans del món en el sector agroalimentari. Aquesta fira, que abasta una àmplia gamma de productes alimentaris, des de frescos i congelats fins a orgànics i gourmet, atrau milers de professionals de la indústria de tot el món. A SIAL, ens trobaràs al Hall 7, estand nº 7 D 259, on presentarem les nostres solucions avançades en generació de gasos. Aquests sistemes estan dissenyats per millorar la qualitat i seguretat dels productes alimentaris, alhora que minimitzen l’impacte ambiental, alineant-se perfectament amb la nostra visió de sostenibilitat a llarg termini.

Un compromís amb la Innovació i la Sostenibilitat

La participació en fires com Conxemar i SIAL no és només una oportunitat per mostrar els nostres productes; és una inversió estratègica que ens permet consolidar la nostra presència al mercat internacional, establir noves relacions comercials i reforçar el nostre compromís amb la innovació i la sostenibilitat.

Convidem tots els assistents a aquests esdeveniments a visitar els nostres estands, conèixer les nostres solucions i compartir idees sobre com podem col·laborar per construir un futur més sostenible per a la indústria alimentària.

Ens veiem a Conxemar i SIAL 2024 per explorar junts les possibilitats d’un futur més verd i eficient!