GasN2, empresa líder en solucions industrials sostenibles, ha fet un pas important en la seva expansió amb l’obertura de les seves noves oficines a la emblemàtica Avinguda Diagonal de Barcelona. Aquestes noves instal·lacions estan dissenyades amb les últimes tecnologies de digitalització en infraestructures, espais i serveis, marcant una fita en el desenvolupament de la companyia.

Expansió estratègica i sostenible

La inauguració de les oficines a Barcelona reflecteix el compromís continuat de GasN2 amb la sostenibilitat, la innovació i l’excel·lència en el servei al client. A partir d’ara, els empleats de la firma estaran distribuïts entre els seus centres a Sentmenat, Tagamanent i Barcelona, consolidant la presència de la companyia en diversos punts clau del país.

 

Un espai dedicat a la innovació

Oriol Martinez, fundador i president de GasN2, va destacar durant la cerimònia inaugural la importància d’aquesta nova seu com un centre clau per a la investigació i el desenvolupament. “Aquestes oficines no només ens apropen als nostres clients i socis, sinó que també ofereixen un entorn modern i col·laboratiu per al nostre talentós equip”, va assenyalar. La nova ubicació enfortirà la presència de l’empresa en el mercat europeu i facilitarà un accés àgil a recursos tecnològics i acadèmics.

 

Un disseny enfocat en la col·laboració

Les instal·lacions de GasN2 a Barcelona estan dissenyades per fomentar la col·laboració i la creativitat, amb amplis espais oberts, sales de reunions equipades amb tecnologia avançada, i zones dedicades a la investigació. Aquesta infraestructura moderna permet als equips treballar en un entorn que promou la innovació i el desenvolupament de solucions sostenibles.

 

Compromís social en l’esdeveniment d’inauguració

Durant l’esdeveniment d’obertura, GasN2 va organitzar una recollida benèfica en suport de la Fundació SIFU, reafirmant el seu compromís amb la responsabilitat social i el suport a la comunitat local. “És un orgull per a nosaltres poder contribuir a causes importants mentre celebrem aquest nou capítol a la nostra empresa”, va comentar Oriol Martinez.

 

Un pas endavant en l’estratègia de creixement

L’expansió a Barcelona és un moviment clau en l’estratègia de creixement de GasN2, permetent a l’empresa respondre de manera més eficient a les demandes del mercat. Amb aquesta nova seu, GasN2 reforça la seva capacitat per liderar el sector dels gasos i la refrigeració industrials, oferint solucions tecnològiques innovadores i sostenibles a nivell global.

 

GasN2 continua compromesa amb la sostenibilitat, el desenvolupament tecnològic i el servei al client, i aquestes noves oficines són un reflex tangible d’aquesta visió de futur.