Bonpreu inaugura un nou magatzem de productes refrigerats a Balenyà.

El president de la Generalitat Carles Puigdemont, acompanyat del president i director general del Grup Bonpreu, Joan Font i Fabregó, ha inaugurat aquest diumenge el nou magatzem de productes frescos de la companyia i ha assegurat que aquest el projecte “respon al model logístic d’aquest país basat en el diàleg amb el seu entorn, compromès amb els productes i amb el territori”.

El Grup Bonpreu ha invertit 38 milions d’euros per a la primera fase del nou magatzem situat a Balenyà (Barcelona) i que generarà 200 llocs de treball nous.

GasN2 col·laborem en el projecte aportant solucions en equips de fred.

El magatzem té una dimensió de 23.000 metres quadrats i compta amb una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic més gran i amb més potència de Catalunya que permetrà tenir capacitat per duplicar la facturació actual de 1.077 milions d’euros.

Es troba al costat de les instal·lacions logístiques del grup, i permetrà ampliar la seva capacitat de gestió de productes refrigerats, millorar la conservació d’aquests, disminuir un 15% els quilòmetres recorreguts pels camions que subministren als punts de venda, millorar la mobilitat urbana a les ciutats i reduir 600 tones les emissions de CO2.

Amb aquest nou projecte, el grup compta amb 58.500 metres quadrats de ciutat logística per subministrar les més de 25.000 referències de productes que treballen els seus supermercats Bonpreu i Esclat.