El nostre projecte de desenvolupament de ventiladors mecànics invasius DAR ha estat una de les dues iniciatives seleccionades a la 6ª Edició de l’Observatori de la Cooperació Publico-privada – en Polítiques Sanitàries i Socials – impulsada pel Programa Partners del Centre de Governança Pública d’EsadeGov i Unió Catalana d’Hospitals

El divendres disset de març vam assistir a l’acte de presentació de la 6ª Edició de l’Observatori de la Cooperació Publico-privada.

En l’àmbit de Polítiques Sanitàries i Socials es van seleccionar dues iniciatives sorgides durant la pandèmica de la Covid-19. Els projectes seleccionats van donar respostes àgils a les necessitats i reptes d’aquell moment.

Com detalla l’estudi, els ventiladors mecànics invasius DAR de GasN2 per la intubació de pacients crítics de llarga durada van ser un d’aquests casos que van proporcionar una solució amb una visió creativa, innovadora i altament tecnològica a una crida social de necessitat i urgència.