L’empresa de referècia en el mercat dels gasos industrials a Catalunya ha tancat un acord de finançament per valor de 3 milions d’euros amb el Fons Smart del Banc Santander 

GasN2 ha tancat recentment un acord de finançament amb el Fons Smart, del Banc Santander, per valor de 3 milions d’euros.  Aquest acord té com a objectiu finançar el creixement de la companyia, i es presenta com una alternativa al finançament tradicional o banca comercial.

L’empresa d’enginyeria de gasos aposta per consolidar la seva posició al mercat local, on es concentren la gran part de les seves operacions actuals, i impulsar la seva internacionalització. Europa és el mercat objectiu d’aquest primer pas en la internacionalització de l’empresa catalana, que, avui, compta amb seus a Sentmenat, Tagamanent (Espanya), Parma (Itàlia) i Nantes (França). 

L’acord de finançament, per valor de 3 milions d’euros, és el segon que GasN2 tanca amb el Banc Santander després que el 2019 se n’acordés un per valor de 4.5 milions d’euros. Els Fons Smart són uns fons a deute que el Banc Santander ofereix a petita i mitjana empresa que requereixen finançament estratègic per desenvolupar el seu creixement. La sostenibilitat, la innovació i la digitalització són alguns dels criteris que es requereixen per poder obtenir aquest tipus de finançament. 

L’equip de GasN2 estem satisfets de poder comptar amb aquest impuls per acompanyar el nostre creixement comercial. L’objectiu principal que hi ha darrere d’aquest projecte és entrar amb més força a sectors on encara no hem explorat el màxim de les nostres capacitats d’enginyeria i de producció, com podrien ser sectors molt tecnificats i amb un alt grau regulatori com el sanitari, el farmacèutic o el químic”, explica Pau Martínez, CFO de GasN2. 

Des de la direcció de GasN2 es plantegen més vies de creixement, a través d’acords de distribució amb partners estratègics arreu d’Europa o mitjançant adquisicions tàctiques que els permetin expandir-se a nivell comercial, operatiu i productiu al mercat Europeu. L’empresa catalana està explorant les diferents vies d’expansió als mercats d’Alemanya i el Regne Unit. 

Oriol Martinez, CEO de GasN2 defineix el punt de partida d’aquest procés d’internacionalització: “Des de GasN2 pretenem donar resposta global a les empreses que consumeixen gasos, des del disseny i la fabricació de maquinària amb tecnologia pròpia fins a la comercialització i servei tècnic; a més, la nostra idea de futur és seguir creixent fins a convertir-nos en un referent mundial en el sector del consum de gasos, mantenint els nostre esperit innovador i oferint solucions altament eficients i sostenibles”.