GasN2 reforça el seu accionariat amb l’entrada de Miura Partners per accelerar la seva expansió nacional i internacional. Miura entra a formar part de l’accionariat de GasN2 amb un 25%.

Gràcies al seu posicionament, GasN2 ha crescut al voltant del 25% anual en els darrers anys i preveu assolir els 10 milions d’euros de facturació el 2023. Amb l’entrada d’un 25% per part de Miura Partners, els fundadors de GasN2 amb Oriol Martínez- Huguet al capdavant, mantindran una participació majoritària i continuaran liderant el projecte.

GasN2 és la tercera operació de Miura Impact Fund després de les inversions a Terra i Wikiloc. El fons es va llançar el 2022 amb una mida objectiva de 150 milions i es dirigeix a pimes d’alt creixement amb models de negoci d’impacte mediambiental i social.

Oriol Martínez-Huguet, CEO i fundador de GasN2

GasN2 ha estat buscant un soci inversor per impulsar el creixement de l’empresa que alhora mantingui l’essència de la companyia: prioritzant la innovació en tecnologies mediambientalment sostenibles en un entorn de treball proper tant per als treballadors com per als clients. La col·laboració amb Miura ens dóna la seguretat de saber que els pilars fundacionals de GasN2 no es veuran alterats.

Gustavo Barroeta, soci de Miura Partners

GasN2 és el tipus d’empresa que ens il·lusiona recolzar des del nostre Fons d’Impacte, amb una visió clara, un model de negoci escalable orientat cap a la sostenibilitat i un gran potencial de creixement. Juntament amb l’Oriol, el Pau, el Bernat i la resta de l’equip, impulsarem el pla de creixement preservant els valors fonamentals de l’empresa.

Miura ha comptat amb l’assessorament de KPMG, Roland Berger i CMS Albiñana & Suárez de Lezo, mentre que GasN2 ha estat assessorada per AVQ Legal i Atlantis SC.