Per segon any consecutiu, GasN2 i Elisava col·laboren en un projecte que busca proposar reptes reals als estudiants, que han de buscar solucions concretes i aplicables. El projecte té l’objectiu d’apropar el món acadèmic al professional. La setmana passada es va dur a terme la presentació del repte i requisits del projecte per aquest curs: respiradors per UCIs – els DAR -, després que l’any passat el repte tractés el redisseny dels assecadors d’embotits.

Tres classes, d’uns 25 alumnes cadascuna, han de presentar propostes i solucions plantejades d’acord amb el repte que planteja GasN2. Aquest any el repte és doble, ja que amb els respiradors DAR, desenvolupats durant la pandèmia de la covid-19, GasN2 va guanyar diversos premis com el de PYME innovadora de l’any menció Covid o el premi I20 del col·legi d’enginyers industrials.

Amb aquestes col·laboracions tant GasN2 com Elisava tenen l’objectiu de presentar reptes reals als estudiants, que els permetin explorar nous conceptes i solucions en l’àmbit plantejat, i fins i tot integrar-ho dins els dissenys dels equips així com acostar la realitat laboral als estudiants.