GasN2, guanyador dels Premis Innovacat categoria Avança amb el nostre projecte d’assecadors de curació per a embotits. Moltes gràcies i enhorabona a totes les persones que en formeu part!

El projecte premiat consisteix en el disseny, el desenvolupament i la comercialització a gran escala d’una tecnologia d’assecatge desagregat, que millora energèticament el procés existent per a l’assecatge de productes alimentaris curats i madurats, sense afectar-ne el producte final ni les seves qualitats. Un projecte que té la potencialitat de transformar un sector clau a la regió.

Creiem en la innovació i estem contents de participar en iniciatives que busquen dinamitzar la xarxa empresarial i econòmica d’Osona. Als Premis Innovacat es premia el dinamisme empresarial, el talent, la creativitat, la sostenibilitat econòmica i social, la innovació, així com la implicació amb el territori, la digitalització i la transformació social.